Uudenlaista yhteistyötä Hämeenlinnassa

Matkailukilta (ammattiopisto Tavastian matkailualan koulutus) tekee vuonna 2016 entistäkin tiiviimpää yhteistyötä Hämeenlinnan kaupungin viestintäyksikön ja matkailuneuvonnan kanssa. Yhteistyön tärkeimpänä tavoitteena on kehittää kaupungin markkinointia internetissä ja sosiaalisessa mediassa.

Vuoden 2016 aikana Matkailukillan opiskelijat käyttävät ja arvioivat http://www.visithameenlinna.fi -sivustoa ja vertailevat sitä ja verkkopalvelua täydentäviä sosiaalisen median kanavia (Facebook, Instagram) vastaaviin palveluihin Suomessa. Tavoitteena on hankkia kaupungille hyödyllistä tietoa sivujen toimivuudesta ja kehittämistarpeista.

Opiskelijat tuottavat myös uutta sisältöä kaupungin viestinnän käyttöön. Opiskelijoiden kirjoitukset blogeihin ja kaupungin internet-sivuille käsittelevät Hämeenlinnan matkailutarjontaa tai Hämeenlinnaa asumiskaupunkina opiskelijan silmin. Opiskelijat ottavat myös kuvia ja videomateriaalia kaupungilla ja matkailukohteissa liikkuessaan ja luovuttavat niitä kaupungin käyttöön.

Hämeenlinnan kaupungin viime vuonna lanseeraaman brändilupauksen ”ihan lähellä” tavoitteena on viestiä kaupungin hyvästä saavutettavuudesta. Sen on tarkoitus kuvata myös vieraanvaraisuutta ja ihmisläheisyyttä. Tästä lupauksessa kertomisessa on kaupungin internet-sivustolla ja sosiaalisen median kanavilla keskeinen rooli.

Ammattiopisto Tavastian matkailualan koulutuksen tavoitteena on myös olla ”ihan lähellä”, niin opiskelijaa, kuin matkailualan toimijoitakin. Siksi teemme jatkuvasti ja monipuolisesti yhteistyötä matkailualan yritysten kanssa. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoillemme mahdollisimman monipuolisia ja oppimisen mahdollistavia oppimistilanteita aidoissa työelämätilanteissa.

Hämeenlinnan matkailun verkkosivut http://visithameenlinna.fi/

Hämeenlinnan brändin esittelyvideo https://www.youtube.com/watch?v=nvqoVc3UVcI&feature=youtu.be

Matkailukilta Facebookissa www.facebook.com/matkailukilta

 

_ihanlähellä_logo

Hämeenlinnan bränditunnus

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s