Matkamessuilla jaettiin Laatutonni-diplomeita

Laatutonni on Haaga-Perhon omistama ja operoima, matkailu- ja palvelualoille tarkoitettu, laadun kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen valmentava kokonaisuus. Laatutonni-valmennuksen tavoitteena on saada yritys ja sen henkilökunta ymmärtämään laatutyön tärkeys yhä kovenevassa kilpailussa. Käytännönläheisillä ja heti käyttöönotettavilla työkaluilla sekä työpohjilla yritykset pääsevät jo valmennuksen aikana kiinni konkreettiseen laatutyöhön. Laatutonni perustuu kansainvälisiin laatukriteereihin ja sen kehittämisessä tehdään yhteistyötä Visit Finlandin kanssa.

Laatutonni-statuksen saa suoritettuaan kolmen tai neljän päivän koulutuksen, osoitettuaan yrityksen asiakaspalautejärjestelmän olemassa olon ja sen hyödyntämisen toimintansa kehittämiseen sekä esiteltyään laatukäsikirjan ensimmäisen version. Statuksen saatuaan yritys voi hyödyntää diplomia ja logoja mainonnassaan ja markkinoinnissaan sekä todentamaan tehty laatutyö niin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuin alihankkijoillekin.

Laatutonnivalmennuksen sisällöt soveltuvat hyvin myös matkailualan tutkintokoulutuksiin. Valmennusten teemat ovat itsearviointi ja laatusuunnitelma, asiakaspalvelu, ydintoimintojen tunnistaminen ja jatkuva parantaminen. Valmennusta kehitetään ja tavoitteena on tehdä laatutonni-valmennuksesta myös verkkototeutus.

Haaga-Perho on toteuttanut Laatutonni-valmennuksia vuodesta 2001 ja valmennuksen on osallistunut tähän mennessä yli 1000 toimijaa. Matkamessuilla juhlittiin 1000 toimijan rajapyykkiä ja jaettiin vuoden 2015 aikana laatutonnivalmennuksen suorittaneille diplomit. Matkamessuilla Laatutonni-juhlissa oli paikalla 40 diplomin suorittanutta.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s