HelsinkiEast – yritysverkosto matkailun kehittäjänä

helsinkieast2

Euroopan maaseuturahaston rahoittamassa ja Edupolin koordinoimassa Triangeli-hankkeessa kehitetään Itäisellä Uudellamaalla laajaa yritysverkostoa ja alueen elinkeinotoimintaa. Hankkeen toiminta-aikana (2016-2018) yritysverkosto edistää alueen matkailuasemaa yhteisen HelsinkiEast -brändin alla ja samalla yritysten liiketoimintaa kehittäen. Hankkeessa on tällä hetkellä mukana nelisenkymmentä yritystä ja uusia tulokkaita mahtuu mukaan edelleen.

Triangeli-hankkeen keskeisenä tavoitteena on matkailun kehittämisen lisäksi vahvistaa yritysten verkosto-osaamista ja antaa keinoja liiketoiminnan kehittämiseen. Verkoston yritykset on jaettu kuuteen ryhmään: matkailu, taidekäsityö ja design, lähiruoka, ravintolat, kulttuuri ja taide ja hyvinvointipalvelut. Yritysryhmien toimintaa kehitetään hankkeen aikana erilaisten valmennusten ja verkostotoimintojen kautta esim. järjestämällä yhteisiä tapahtumia ja toimintoja. Lisäksi eri ryhmien välille rakennetaan uusia toimintamalleja ja mm. ravintoloiden ja lähiruokatuottajien yhteistyöstä on jo saatu erittäin hyviä kokemuksia.

Verkostomainen toimintatapa tuo Itä-Uudellemaalle vahvuutta matkailutoimijana ja HelsinkiEast -brändi kerää alueen yritykset yhteen ja yhä paremmin kansainvälisten asiakkaiden saataville. Hankkeen aikana rakennettavat uudet verkostotuotteet laajentavat alueen matkailutarjontaa ja houkuttelevat kokemaan HelsinkiEastin tarjontaa monipuolisesti. Kannattaa seurata mitä uutta on tulossa!

tuomaan-markkinatYhteistyöhalua ja innokkuutta Triangeli-hankkeen yrityksiltä todella löytyy. Yhteisiä projekteja viedään läpi tarmokkaasti ja aurinkoisella asenteella. Ajankohtaisin yhteishanke on Tuomaan markkinat, joihin HelsinkiEastin yrityksistä kahdeksan osallistuu yhteisellä panoksella. Upeassa mökissä on esillä alueen herkkuja ja kauniita esineitä, käykääpä ihmeessä tutustumassa! Markkinat ovat auki 22.12. saakka Senaatin torilla ja HelsinkiEastin mökki löytyy Aleksanterinkadun puolelta Karusellin edestä. Alue on jouluista tunnelmaa tulvillaan ja mökistämme löytyy loistavia lahjoja pukinkonttiin!

HelsinkiEastin tuoreimpia kuulumisia kannattaa seurata Facebookissa ja Triangeli-hankkeesta saa lisätietoja tämän jutun kirjoittajalta.

Triangelin, HelsinkiEastin ja Edupolin puolesta toivotan kaikille oikein rauhallista joulun aikaa!

Suvi-Riikka Milord, Edupoli

Triangeli logo.ai      premium-visit          lippu-ja-lause-suomi-pieni

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s