Videoiden tuottaminen osana matkailualan opiskelua

17159042_1445770015467089_5045154482327686710_o

Videoiden merkitys matkailualan markkinoinnissa kasvaa jatkuvasti. Varsinkin nuoret ovat tottuneita videoiden kuluttajia, ja hankkivat mielellään tarvitsemaansa tietoa niiden avulla. Youtube onkin tunnetusti toiseksi tärkein tiedonhakukanava Googlen jälkeen internetissä.

Ammattiopisto Tavastian matkailualan toisen vuoden opiskelijat Nancy Honkavuori, Fady Mourkus ja Sonja Ritola pääsivät mukaan tuottamaan opetus- ja markkinointivideoita Teatterimuseolle Helsingin Kaapelitehtaalla.

Opiskelijoilla oli tärkeä rooli haastattelijoina videoilla, joita kuvattiin Ammattiopisto Tavastian käyttöön.  Videoiden aiheena oli vuonna 2012 matkailuvirkailijaksi valmistuneen opiskelija Rosaliina Munnukan ura ja nykyinen työ rakkauden tuottajana Teatterimuseolla.

Opiskelijat saivat valita mieleisensä asukokonaisuudet kuvauksiin. He olivat sitä mieltä, että rooliasut auttoivat heitä vapautumaan ja heittäytymään rooleihinsa haastattelijoina.

Opiskelijat osallistuvat myös muulla tavoin videoiden tuottamiseen, ja saavat siitä arvokasta kokemusta hyödynnettäväksi tulevaisuudessa työpaikoillaan.

Tässä on linkki yhteen päivän tuotoksena syntyneeseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=KCJ8mA89vPs.

Esko Hentilä, matkailualan opettaja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s