Potkua projektiin pääkaupungista

YritysLab-projektiin osallistuvat Ammattiopisto Tavastian matkailualan opiskelijat Nancy Honkavuori ja Sonja Ritola tutustuivat Helsingin kahvilakulttuuriin. Tavoitteena oli hankkia inspiraatiota ja ideoita heidän omaan projektiinsa, joka on popup-kahvilan perustaminen joulukuun alussa.

Pääkaupungin monenkirjava kahvilatarjonta teki vaikutuksen opiskelijoihin. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja erilaisille ruokavalioille ja -mieltymyksille. Esimerkiksi kasvisruokailijat on kahviloissa huomioitu valtavan hyvin.

Opiskelijat kiinnittivät huomiota siihen, että mikä tekee kahvilasta houkuttelevan. Erityisesti Frangipani Bakery – kahvilan kotoisa ja tyylikäs sisustus ja tarjonta oli heidän mieleensä.

Tutustuminen viiteentoista erilaiseen kahvilaan oli antoisa ja ajatuksia herättävä kokemus. Siitä on hyvä jatkaa oman kahvilan suunnittelua ja ideointia.

Esko Hentilä, matkailualan opettaja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s