Edupoli

Edupoli_logo

Ammatillista koulutusta aikuisille

Edupoli on useaan alaan erikoistunut aikuisten oppimiskeskus, jossa osaamista voi hankkia tai kehittää monin eri tavoin. Jo neljä vuosikymmentä opetuksemme on evästänyt ihmisiä työelämään ja tarjoamme joustavia ja käytännönläheisiä koulutuksia ja tutkintoja yli kahdellakymmenellä alalla. Yrityksille ja yhteisöille räätälöimme koulutuspalvelut kehitystarpeiden mukaisesti.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Porvoossa ja muut toimipaikkamme ovat Helsingissä, Keravalla ja Vantaalla. Edupoli on Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän omistama kunnallinen liikelaitos. Koulutuskuntayhtymään kuuluu 9 jäsenkuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Orimattila, Pornainen, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Kuntayhtymä omistaa Edupolin lisäksi Porvoon ammattiopiston Amiston, joka järjestää nuorten ammatillista koulutusta.

Osaaminen on koulutuksemme kivijalka. Edupolissa opiskelee vuosittain noin 10 700 aikuista. Oman opetushenkilöstömme osaamista täydentää laaja asiantuntijaverkosto.

 

Edupolin matkailukoulutuksissa voi opiskella hotellivirkailijaksi, matkailuvirkailijaksi, ohjelmapalvelujen ammattilaiseksi tai trimmata yrityksen toimintaa matkailun tuotekehittäjän koulutuksessa. Matkailuvirkailijan opinnot suoritetaan verkossa ja tuotekehittäjän opintoihin voi osallistua joko paikan päällä tai verkon välityksellä.

Suomat-hankkeessa mukana on kaksi innokasta yhteistyöverkoston kehittäjää: Sirpa Muhos (sirpa.muhos@edupoli.fi) ja Suvi-Riikka Milord (suvi-riikka.milord@edupoli.fi)

 

Mainokset