Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

logo

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on yli 7000 opiskelijan monialainen oppilaitos. Ammatillista peruskoulutusta järjestetään 2400 opiskelijalle Kotkassa ja Haminassa.  Opiskelijoita aikuiskoulutuksessa ja oppisopimuskoulutuksessa on noin 5000, joista tutkintoon johtavassa koulutuksessa on 1300 opiskelijaa. Ekamin Rannikkopajat järjestää nuorten työpajatoimintaa seudun nuorille Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä, Miehikkälässä ja Virolahdella vuosittain noin 300 nuorelle.

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto järjestää ammatillista peruskoulutusta 24 ammatilliseen perustutkintoon, ammattistarttikoulutusta, maahanmuuttajien ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta sekä erityisopetuksena järjestettävää valmentavaa ja ohjaavaa koulutusta. Aikuiskoulutuksen tarjonnassa on edellä mainittujen ammatillisten perustutkintojen lisäksi 32 ammattitutkintoa ja 8 erikoisammattitutkintoa. Yhteistyöverkostomme mahdollistaa yli 100 erilaisen ammatillisen tutkinnon tarjonnan.  Erikoisempia koulutusaloja on musiikkialan perustutkinto, jossa koulutetaan muusikoita. Merenkulun perustutkinnosta valmistuu osaajia laivoille ja artesaaniopiskelijat opiskelevat puuveneen rakentamista.

Matkailualan koulutuksessa ensi syksynä aloittaa matkailualan perustutkinnon matkailupalvelujen tuottajan osaamisala. Aikuiskoulutuksessa on koulutettu matkailun ohjelmapalvelujen tuottajia sekä matkaoppaita.

 

Mainokset